Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové a zelenina na červeném kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 872 kJ /
1 403 kcal
Bílkoviny97,88 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,88 g
Tuky78,47 g
– nasycené57,18 g
– nenasycené13,83 g
–– mononenasycené11,13 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,05 g
Vláknina20,92 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 328 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy67,65 g
– cukry36,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového masa (krkovice, plec) Vepřová kýta 400 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olivový olej Olej olivový
400 ml 400 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 400 ml
půl konzervy konzervy cherry rajčátek Rajčata cherry
2 lžíce 2 lžíce Rote Curry paste Kari 30 g
masový vývar na podlévání Vývar masový
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
chilli olej Chilli olej

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.