Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jitrnice s kysaným zelím a bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 429 kJ /
1 059 kcal
Bílkoviny10,85 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,35 g
Tuky95,96 g
– nasycené42,03 g
– nenasycené52,35 g
–– mononenasycené43,03 g
–– polynenasycené9,31 g
––– omega 31,01 g
Vláknina12,62 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 4,80 g
Sůl12,00 g
Sacharidy32,17 g
– cukry28,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jitrnice Jitrnice
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
400 g 400 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 400 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
0,5 0,5 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
sůl podle potřeby Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.