Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrachová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 108 kJ /
1 938 kcal
Bílkoviny60,68 g
– z toho živočišné bílkoviny2,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,68 g
Tuky103,67 g
– nasycené48,80 g
– nenasycené53,49 g
–– mononenasycené41,00 g
–– polynenasycené12,49 g
––– omega 30,18 g
Vláknina32,05 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 96 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy175,70 g
– cukry22,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hovězích a telecích kostí Kost telecí
sůl Sůl mořská
několik několik zrnek celého pepře Pepř černý
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 malá mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
200 g 200 g hrachu Hrách žlutý loupaný sušený 200 g
100 g 100 g sádla (nejlépe domácí, nebo pak kupované a kdo nemůže, tak olej) Sádlo vepřové 100 g
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
mletý pepř Pepř černý mletý
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
petrželová nať Petržel nať čerstvá
smažené kostičky kostičky z rohlíku nebo žemle Rohlík pšeničný bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.