Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pepřenky z kapra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 434 kJ /
1 299 kcal
Bílkoviny8,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,03 g
Tuky67,21 g
– nasycené4,86 g
– nenasycené59,24 g
–– mononenasycené41,87 g
–– polynenasycené17,37 g
––– omega 35,41 g
Vláknina33,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16,65 g
Sůl41,50 g
Sacharidy155,65 g
– cukry124,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 1,5 kg cca 1,5 kg filetů z ryb (kapr, cejn, karas) Treska filet
sůl Sůl mořská
3 dl 3 dl octa Ocet lihový 300 ml
3/4 l 3/4 l vody Voda 750 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 6 cibulí Cibule čerstvá 420 g
cca 200 g cca 200 g sterilované zeleniny (používám Hradišťanku, Kyjovjanku, apod. ) Zelenina směs sterilovaná 200 g
feferonky (dle chuti) Chilli paprička čerstvá
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
3 lžic 3 lžic krystalového cukru Cukr bílý 45 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce soli Sůl mořská 22.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml
1 dl 1 dl octa Ocet lihový 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.