Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 498 kJ /
597 kcal
Bílkoviny72,34 g
– z toho živočišné bílkoviny70,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,33 g
Tuky26,61 g
– nasycené5,20 g
– nenasycené18,43 g
–– mononenasycené15,12 g
–– polynenasycené3,31 g
––– omega 30,37 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 388 mg
Sodík 3,66 g
Sůl9,19 g
Sacharidy15,52 g
– cukry6,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250-300 g 250-300 g hovězího masa (předem namletého) Hovězí kýta 275 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 plátky 2 plátky čedaru Čedar
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
špetka špetka čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
špetka špetka cukru Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce obyčejné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička worcestru Worcestrová omáčka 5 ml
půl lžičky lžičky granulovaného česneku Česnek sušený
chilli dle chuti Chilli paprička sušená
špetka špetka koření 5 vůní Koření pěti vůní
2 2 rozválená listová těsta Listové těsto
1 1 malé vejce Vejce slepičí 70 g
sezam na posyp Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.