Nutriční hodnoty (Ryba dělaná v papilotě a zelenina na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 366 kJ / 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
Tuky | 52,37 g |
– nasycené | 28,04 g |
– nenasycené | 23,29 g |
–– mononenasycené | 20,85 g |
–– polynenasycené | 2,44 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 7,04 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 17,40 g |
– cukry | 6,92 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce ryby (podle počtu strávníků 2 ks na porci), druh ryby jakou máme rádi, mořskou nebo sladkovodní | Treska filet | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
kousek kousek brokolice | Brokolice čerstvá | |
hrst hrst zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
kousek kousek květáku | Květák čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
bylinky např. kopr, rozmarýn, tymián | Petržel nať čerstvá | |
sušená bazalka, estragon, oregano | Oregano sušené |