Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ryba dělaná v papilotě a zelenina na másle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 366 kJ /
565 kcal
Bílkoviny2,61 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,26 g
Tuky52,37 g
– nasycené28,04 g
– nenasycené23,29 g
–– mononenasycené20,85 g
–– polynenasycené2,44 g
––– omega 30,20 g
Vláknina7,04 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy17,40 g
– cukry6,92 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce ryby (podle počtu strávníků 2 ks na porci), druh ryby jakou máme rádi, mořskou nebo sladkovodní Treska filet
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
kousek kousek brokolice Brokolice čerstvá
hrst hrst zelených fazolek Fazolky čerstvé
kousek kousek květáku Květák čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
bylinky např. kopr, rozmarýn, tymián Petržel nať čerstvá
sušená bazalka, estragon, oregano Oregano sušené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.