Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepková buchta na způsob bratislavské)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 315 kJ /
4 139 kcal
Bílkoviny105,33 g
– z toho živočišné bílkoviny49,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,81 g
Tuky174,86 g
– nasycené35,65 g
– nenasycené117,23 g
–– mononenasycené62,08 g
–– polynenasycené55,15 g
––– omega 34,77 g
Vláknina43,76 g
Cholesterol 880 mg
Sodík 595 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy503,58 g
– cukry224,18 g
––– laktóza32,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
1 PL 1 PL domácího vanilkového cukru Cukr vanilkový 25 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
180 g 180 g bezlepkové mouky Mouka pohanková 180 g
2 lžíce 2 lžíce vanilk. pudink. prášku
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
2 PL 2 PL třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
4 4 vrchovaté PL povidel Povidla
150 g 150 g mletého máku Mák modrý mletý 150 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 PL 3 PL domácího van.cukru
1 ČL 1 ČL skořice Skořice ceylonská 10 g
1 PL 1 PL rumu Rum 17 ml
2 PL 2 PL mletých piškotů Piškoty 30 g
50 g 50 g bezlepkových ovesných vloček Vločky ovesné 50 g
30 g 30 g rýžové mouky Mouka rýžová hladká 30 g
25 g 25 g nastrouhaného másla Máslo kravské 25 g
30 g 30 g třtinového cukru Cukr třtinový 30 g
mletá skořice dle chuti Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.