Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s kysaným zelím a bramborovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 645 kJ /
1 827 kcal
Bílkoviny30,60 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,60 g
Tuky104,95 g
– nasycené65,35 g
– nenasycené36,41 g
–– mononenasycené33,10 g
–– polynenasycené3,31 g
––– omega 30,77 g
Vláknina22,40 g
Cholesterol 318 mg
Sodík 302 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy178,85 g
– cukry23,85 g
––– laktóza13,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřového masa Vepřová kýta
4 lžíce 4 lžíce kysaného zelí Zelí bílé kvašené
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 10 g
4 plátky 4 plátky anglické slaniny či jiná uzenina Anglická slanina
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 kg 1 kg brambory (typ C) Brambor zimní 1000 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.