Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s kysaným zelím a bramborovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 645 kJ / 1 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
Tuky | 104,95 g |
– nasycené | 65,35 g |
– nenasycené | 36,41 g |
–– mononenasycené | 33,10 g |
–– polynenasycené | 3,31 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 22,40 g |
Cholesterol | 318 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 178,85 g |
– cukry | 23,85 g |
––– laktóza | 13,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
4 lžíce 4 lžíce kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny či jiná uzenina | Anglická slanina | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 kg 1 kg brambory (typ C) | Brambor zimní | 1000 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
sůl | Sůl mořská |