Nutriční hodnoty (Ztracené vejce s čedarovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 158 kJ / 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,15 g |
Tuky | 60,62 g |
– nasycené | 34,64 g |
– nenasycené | 20,19 g |
–– mononenasycené | 17,40 g |
–– polynenasycené | 2,79 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 678 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 7,95 g |
– cukry | 5,30 g |
––– laktóza | 5,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 bulky nebo kaiserky | Houska pšeničná | |
6 plátků 6 plátků dobré anglické slaniny | Anglická slanina | |
100 g 100 g čedaru | Čedar | 100 g |
50-70 ml 50-70 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 60 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky naloženého zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 2.5 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
cca 1/2 l cca 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
rukola | Rukola čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |