Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ztracené vejce s čedarovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 158 kJ /
755 kcal
Bílkoviny43,95 g
– z toho živočišné bílkoviny43,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,15 g
Tuky60,62 g
– nasycené34,64 g
– nenasycené20,19 g
–– mononenasycené17,40 g
–– polynenasycené2,79 g
––– omega 30,29 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 678 mg
Sodík 879 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy7,95 g
– cukry5,30 g
––– laktóza5,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 bulky nebo kaiserky Houska pšeničná
6 plátků 6 plátků dobré anglické slaniny Anglická slanina
100 g 100 g čedaru Čedar 100 g
50-70 ml 50-70 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 60 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky naloženého zeleného pepře Pepř zelený sterilovaný 2.5 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
cca 1/2 l cca 1/2 l vody Voda 500 ml
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská
rukola Rukola čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
rajče Rajče červené čerstvé
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.