Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kulajda se sušenými hřiby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 476 kJ /
353 kcal
Bílkoviny22,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky15,77 g
– nasycené3,69 g
– nenasycené7,55 g
–– mononenasycené6,10 g
–– polynenasycené1,45 g
––– omega 30,07 g
Vláknina4,30 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy28,20 g
– cukry1,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 střední brambory Brambor zimní 150 g
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
1 svazek 1 svazek kopru Kopr nať čerstvý 50 g
1 1 smetana 33% Smetana kravská sladká 35%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
sušené hřiby Hřib čerstvý
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.