Nutriční hodnoty (Kulajda se sušenými hřiby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 476 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 15,77 g |
– nasycené | 3,69 g |
– nenasycené | 7,55 g |
–– mononenasycené | 6,10 g |
–– polynenasycené | 1,45 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 28,20 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 střední brambory | Brambor zimní | 150 g |
2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
1 1 smetana 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sušené hřiby | Hřib čerstvý | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý |