Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční štola s kandovaným ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie26 821 kJ /
6 411 kcal
Bílkoviny145,46 g
– z toho živočišné bílkoviny39,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny105,50 g
Tuky284,90 g
– nasycené46,07 g
– nenasycené210,09 g
–– mononenasycené78,80 g
–– polynenasycené131,29 g
––– omega 316,36 g
Vláknina55,00 g
Cholesterol 475 mg
Sodík 488 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy788,64 g
– cukry380,35 g
––– laktóza16,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1,5 1,5 kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
125 g 125 g Hery Margarín 125 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
250 g 250 g tvarohu (červený tučný) Tvaroh polotučný 250 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
200 g 200 g rozinek (namočených v rumu) Rozinky 200 g
100 g 100 g mandlí (plátky) Mandle neloupané 100 g
200 g 200 g ořechů Vlašské ořechy 200 g
200 g 200 g kandovaného ovoce Citron kandovaný 200 g
60 g 60 g másla na potření Máslo kravské 60 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.