Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šumavská pečeně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 619 kJ /
2 060 kcal
Bílkoviny211,68 g
– z toho živočišné bílkoviny206,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,73 g
Tuky104,02 g
– nasycené52,92 g
– nenasycené48,02 g
–– mononenasycené40,01 g
–– polynenasycené8,01 g
––– omega 30,46 g
Vláknina5,30 g
Cholesterol 515 mg
Sodík 1,24 g
Sůl2,95 g
Sacharidy67,83 g
– cukry43,80 g
––– laktóza38,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 dkg 80 dkg zadního hovězího masa Hovězí kýta 800 g
1 1 velké cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
3 dkg 3 dkg slaniny Špek 30 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
( 15 dkg 15 dkg kořenové zeleniny)
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
talířek hříbků nebo jiných hub Hřib čerstvý
0,7 l 0,7 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 699.999988079071 ml
0,1 l 0,1 l smetany Smetana kravská sladká 12% 100.00000149011612 ml
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
divoké koření Nové koření
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.