Nutriční hodnoty (Tvarohová sypačka - hrnková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 16 581 kJ / 3 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,00 g |
Tuky | 20,03 g |
– nasycené | 6,55 g |
– nenasycené | 8,77 g |
–– mononenasycené | 4,89 g |
–– polynenasycené | 3,88 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 840,66 g |
– cukry | 297,86 g |
––– laktóza | 13,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky pol. mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 máslo ( nebo Hera ) | Máslo kravské | 1 g |
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 tučné tvarohy | Tvaroh polotučný | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
půl hrnku hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
Na pokladení : jakékoliv ovoce ( jahody, borůvky, apod. ) | Jahody čerstvé |