Nutriční hodnoty (Bažant na pórku a houbách - podle herce Petra Haničince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 612 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 42,00 g |
– nasycené | 20,50 g |
– nenasycené | 21,00 g |
–– mononenasycené | 18,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,05 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bažant | Bažant | |
asi 50 + 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
máslo na pekáč | Máslo kravské | |
kuličky kuličky pepře | Pepř černý | |
pórek | Pórek čerstvý | |
2 2 hrsti čerstvých hub na plátky | Hřib čerstvý | |
brambory | Brambor zimní | |