Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená vepřová líčka s vejcem a rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 742 kJ /
655 kcal
Bílkoviny26,59 g
– z toho živočišné bílkoviny24,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky52,49 g
– nasycené22,82 g
– nenasycené24,78 g
–– mononenasycené18,32 g
–– polynenasycené6,46 g
––– omega 30,42 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 227 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy17,33 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 1-2 vepřová líčka (podle velikosti) Vepřová líčka
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3-4 3-4 sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 2 tenké plátky špeku Špek
pepř, sůl Sůl mořská
1 l 1 l hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
lžička lžička solamylu Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.