Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboračka č. 3)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 162 kJ /
278 kcal
Bílkoviny7,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,93 g
Tuky1,02 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,49 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,39 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy55,50 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
česnek (podle chuti) Česnek čerstvý
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 mrkev (zelenina podle chuti) Mrkev čerstvá 50 g
houby (čerstvé, mražené, sušené) Hřib čerstvý
olej (dle potřeby) Olej řepkový
kmín (dle chuti) Kmín
sůl (dle chuti) Sůl mořská
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
majoránka (dle chuti) Majoránka sušená
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
zeleninový vývar (nebo voda) Vývar zeleninový
bylinky (libeček, petrželka...) Petržel nať čerstvá
Maggi (možno vynechat) Polévkové koření tekuté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.