Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš s růžičkovou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 307 kJ /
2 224 kcal
Bílkoviny97,78 g
– z toho živočišné bílkoviny86,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,18 g
Tuky185,87 g
– nasycené86,48 g
– nenasycené93,06 g
–– mononenasycené79,35 g
–– polynenasycené13,71 g
––– omega 30,28 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,40 g
Sacharidy33,50 g
– cukry10,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové plece nebo hovězího či drůbežího masa Vepřová plec 400 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
200 g 200 g moravské slaniny (nebo váhalova...) Špek 200 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku, dle chuti
cca 750 ml 750 ml vývaru, dle potřeby
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
tymián dle chuti Tymián sušený
cca 300 g 300 g růžičkové kapusty (očištěné od nevzhledných lístků) Kapusta růžičková čerstvá 300 g
hladká mouka nebo jíška na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.