Nutriční hodnoty (Guláš s růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 307 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,18 g |
Tuky | 185,87 g |
– nasycené | 86,48 g |
– nenasycené | 93,06 g |
–– mononenasycené | 79,35 g |
–– polynenasycené | 13,71 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 3,44 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 33,50 g |
– cukry | 10,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové plece nebo hovězího či drůbežího masa | Vepřová plec | 400 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
200 g 200 g moravské slaniny (nebo váhalova...) | Špek | 200 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku, dle chuti | ||
cca 750 ml 750 ml vývaru, dle potřeby | ||
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
tymián dle chuti | Tymián sušený | |
cca 300 g 300 g růžičkové kapusty (očištěné od nevzhledných lístků) | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
hladká mouka nebo jíška na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |