Nutriční hodnoty (Pravá bulharská pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 049 kJ / 1 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,16 g |
Tuky | 85,94 g |
– nasycené | 12,47 g |
– nenasycené | 65,63 g |
–– mononenasycené | 20,26 g |
–– polynenasycené | 45,38 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 318 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 65,50 g |
– cukry | 24,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 400 g |
4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
6 6 sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
černý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská |