Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 576 kJ /
2 289 kcal
Bílkoviny165,23 g
– z toho živočišné bílkoviny157,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,35 g
Tuky141,67 g
– nasycené39,11 g
– nenasycené93,93 g
–– mononenasycené38,66 g
–– polynenasycené55,26 g
––– omega 30,88 g
Vláknina19,34 g
Cholesterol 599 mg
Sodík 625 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy50,57 g
– cukry22,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g jehněčího masa (nejlépe z kýty nebo plece) Jehněčí kýta 750 g
80 ml 80 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 80 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce koření Pepř černý 15 g
1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla Sádlo vepřové 15 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
20 g 20 g mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
800 ml 800 ml vývaru Vývar masový 800 ml
chléb na zahuštění Chléb pšeničný kváskový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.