Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s kaki)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 383 kJ /
570 kcal
Bílkoviny22,20 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,20 g
Tuky49,25 g
– nasycené15,25 g
– nenasycené28,60 g
–– mononenasycené7,75 g
–– polynenasycené20,85 g
––– omega 33,53 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,00 g
Sůl5,00 g
Sacharidy8,03 g
– cukry2,18 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrst 1 hrst směsi salátů Salát hlávkový čerstvý
1 1 kaki Kaki čerstvé
3 lžíce 3 lžíce sekaných ořechů Vlašské ořechy 45 g
100 g 100 g balkánskeho sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
semínka z ½ granátového jablka Granátové jablko jádra čerstvá
2 snítky 2 snítky oregana Oregano sušené
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.