Nutriční hodnoty (Treska s bylinkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 853 kJ / 2 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,19 g |
Tuky | 182,12 g |
– nasycené | 104,37 g |
– nenasycené | 73,86 g |
–– mononenasycené | 62,18 g |
–– polynenasycené | 11,69 g |
––– omega 3 | 1,42 g |
Vláknina | 5,53 g |
Cholesterol | 683 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 17,20 g |
– cukry | 12,94 g |
––– laktóza | 6,49 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 500 g 500 g tresky | Treska filet | 500 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
asi 80 g 80 g nakrájené anglické slaniny | Anglická slanina | 80 g |
asi 200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
250 ml 250 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 250 ml |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekaných bylinek (bazalka, pažitka, petrželka) | Petržel nať čerstvá | 30 g |