Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska s bylinkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 853 kJ /
2 116 kcal
Bílkoviny100,45 g
– z toho živočišné bílkoviny98,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,19 g
Tuky182,12 g
– nasycené104,37 g
– nenasycené73,86 g
–– mononenasycené62,18 g
–– polynenasycené11,69 g
––– omega 31,42 g
Vláknina5,53 g
Cholesterol 683 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,25 g
Sacharidy17,20 g
– cukry12,94 g
––– laktóza6,49 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 500 g 500 g tresky Treska filet 500 g
sůl a pepř Pepř černý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
asi 80 g 80 g nakrájené anglické slaniny Anglická slanina 80 g
asi 200 ml 200 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
250 ml 250 ml smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
2 lžíce 2 lžíce nasekaných bylinek (bazalka, pažitka, petrželka) Petržel nať čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.