Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí salát podle ČSN z roku 1967)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 877 kJ /
1 166 kcal
Bílkoviny94,18 g
– z toho živočišné bílkoviny90,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,18 g
Tuky79,57 g
– nasycené9,88 g
– nenasycené62,53 g
–– mononenasycené19,74 g
–– polynenasycené42,79 g
––– omega 31,70 g
Vláknina6,25 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 1,28 g
Sůl3,15 g
Sacharidy16,25 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g filé z tresky Treska filet 500 g
100 ml 100 ml octa Ocet lihový 100 ml
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 malá mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 malé okurky (sladkokyselé) Okurka salátová čerstvá
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
6 lžic 6 lžic majonézy Majonéza 90 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
cukr Cukr bílý
ocet na dochucení (podle potřeby) Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.