Nutriční hodnoty (Rybí salát podle ČSN z roku 1967)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 877 kJ / 1 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
Tuky | 79,57 g |
– nasycené | 9,88 g |
– nenasycené | 62,53 g |
–– mononenasycené | 19,74 g |
–– polynenasycené | 42,79 g |
––– omega 3 | 1,70 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 16,25 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g filé z tresky | Treska filet | 500 g |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 malé okurky (sladkokyselé) | Okurka salátová čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
6 lžic 6 lžic majonézy | Majonéza | 90 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet na dochucení (podle potřeby) | Ocet lihový |