Nutriční hodnoty (Pečené batáty s uzeným tofu, cizrnou a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 326 kJ / 78 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 0,27 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 286 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 16,30 g |
– cukry | 11,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší batáty | Batáty neloupané | |
1 1 uzené tofu | Tofu uzené | |
1/2 1/2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mražené fazolové lusky | Fazolky mražené | |
1 plechovka 1 plechovka cizrny ( menší a nebo 1/2 velké ) | Cizrna | |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
sůl, pepř | Pepř černý | |
grilovaci kořeni na zeleninu | Provensálské koření |