Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špikovaná vepřová kýta na celeru a divokém koření)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie12 557 kJ /
3 001 kcal
Bílkoviny223,50 g
– z toho živočišné bílkoviny216,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,81 g
Tuky210,19 g
– nasycené83,77 g
– nenasycené114,62 g
–– mononenasycené93,39 g
–– polynenasycené21,23 g
––– omega 33,14 g
Vláknina21,03 g
Cholesterol 565 mg
Sodík 3,86 g
Sůl9,31 g
Sacharidy35,25 g
– cukry27,20 g
––– laktóza1,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g vepřové kýty Vepřová kýta 1000 g
150 g 150 g špeku Špek 150 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2-3 2-3 mrkve Mrkev čerstvá 125 g
1 sklenice 1 sklenice sterilovaného celeru (330 g) Celer bulva sterilovaná 200 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
3 3 kuličky jalovce Jalovec sušený
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
200 ml 200 ml piva 10 ° Pivo světlé 10ᵒ 200 ml
masový vývar (dle potřeby) Vývar masový
50-70 ml 50-70 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 60 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletý kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.