Nutriční hodnoty (Jogurt s medovými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 699 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,90 g |
Tuky | 36,04 g |
– nasycené | 6,82 g |
– nenasycené | 24,49 g |
–– mononenasycené | 3,87 g |
–– polynenasycené | 20,62 g |
––– omega 3 | 3,44 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 59,11 g |
– cukry | 51,23 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |
3 lžíce 3 lžíce sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 45 g |