Nutriční hodnoty (Tinola - filipínská kuřecí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 023 kJ / 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,48 g |
Tuky | 33,39 g |
– nasycené | 19,22 g |
– nenasycené | 12,14 g |
–– mononenasycené | 9,40 g |
–– polynenasycené | 2,74 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 59,63 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 107,13 g |
– cukry | 49,94 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 kuřete | Kuře | |
2 lžíce 2 lžíce ghí (přepuštěného másla) | Ghí | 30 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
kousek kousek čerstvého zázvoru (asi 4 cm) | Zázvor čerstvý | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí (výborné je špičaté) | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
3 lžíce 3 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
špetka špetka pepře | Pepř černý |