Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tinola - filipínská kuřecí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 023 kJ /
962 kcal
Bílkoviny33,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,48 g
Tuky33,39 g
– nasycené19,22 g
– nenasycené12,14 g
–– mononenasycené9,40 g
–– polynenasycené2,74 g
––– omega 30,10 g
Vláknina59,63 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 3,04 g
Sůl6,60 g
Sacharidy107,13 g
– cukry49,94 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 kuřete Kuře
2 lžíce 2 lžíce ghí (přepuštěného másla) Ghí 30 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
kousek kousek čerstvého zázvoru (asi 4 cm) Zázvor čerstvý
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 střední cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí (výborné je špičaté) Zelí bílé čerstvé 1500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
3 lžíce 3 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
špetka špetka pepře Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.