Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s krevetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 264 kJ / 63 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 4,50 g |
– nasycené | 0,45 g |
– nenasycené | 4,05 g |
–– mononenasycené | 2,70 g |
–– polynenasycené | 1,35 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 3,60 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva krevet | Krevety loupané | |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1-2 PL 1-2 PL Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 22.5 g |
těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
nať z mladé cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |