Nutriční hodnoty (Kuřecí krupicový vývar s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 633 kJ / 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,32 g |
Tuky | 23,00 g |
– nasycené | 5,56 g |
– nenasycené | 10,65 g |
–– mononenasycené | 8,44 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 7,61 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 359 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 15,60 g |
– cukry | 6,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 l 2,5 l vody | Voda | 2500 ml |
4 4 kuřecí hřbety | Droby kuřecí směs | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 výhonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
dle chuti - nové koření, pepř, bobkový list, sůl | Sůl mořská | |
hrubá krupice | Krupice pšeničná hrubá | |
asi 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
obrané maso z vývaru | Vývar hovězí | |
zelenina podle chuti | Mrkev čerstvá |