Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí krupicový vývar s vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 633 kJ /
390 kcal
Bílkoviny28,36 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,32 g
Tuky23,00 g
– nasycené5,56 g
– nenasycené10,65 g
–– mononenasycené8,44 g
–– polynenasycené2,22 g
––– omega 30,08 g
Vláknina7,61 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 359 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy15,60 g
– cukry6,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 l 2,5 l vody Voda 2500 ml
4 4 kuřecí hřbety Droby kuřecí směs
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 výhonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
dle chuti - nové koření, pepř, bobkový list, sůl Sůl mořská
hrubá krupice Krupice pšeničná hrubá
asi 3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
obrané maso z vývaru Vývar hovězí
zelenina podle chuti Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.