Nutriční hodnoty (Banánovo-skořicové lívance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 524 kJ / 603 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,41 g |
| Tuky | 26,61 g |
| – nasycené | 5,23 g |
| – nenasycené | 14,91 g |
| –– mononenasycené | 12,19 g |
| –– polynenasycené | 2,72 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,85 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 240 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 64,37 g |
| – cukry | 50,67 g |
| ––– laktóza | 2,22 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce Nutelly | Pomazánka z lískových ořechů | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| moučkový cukr | Cukr bílý |