Nutriční hodnoty (Citrónový candát filet s krémovým risottem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 903 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 15,08 g |
– nasycené | 9,57 g |
– nenasycené | 4,93 g |
–– mononenasycené | 4,04 g |
–– polynenasycené | 0,88 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 2,30 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 100,54 g |
– cukry | 8,90 g |
––– laktóza | 4,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 400 g filetů z candáta s kůží | Candát filet | |
citrónové koření na rybu (citron, sůl, pepř) | Pepř černý | |
120 g 120 g rýže Arborio | Rýže bílá | 120 g |
0,5 kostky 0,5 kostky kuřecího bujónu Mammita | Bujón kuřecí BIO | 5 g |
citrónové koření na rybu (citron, sůl, pepř) | Pepř černý | |
kůra z ½ citrónu | Citrón čerstvý | |
50 g 50 g sýra Ring tavený sýr light | Sýr tavený | 50 g |
50 g 50 g Eidamu 20% | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
bylinky na ozdobu (petrželová nať, pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
kolečka kolečka citrónu na servírování | Citrón čerstvý |