Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Citrónový candát filet s krémovým risottem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 903 kJ /
694 kcal
Bílkoviny37,83 g
– z toho živočišné bílkoviny29,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,40 g
Tuky15,08 g
– nasycené9,57 g
– nenasycené4,93 g
–– mononenasycené4,04 g
–– polynenasycené0,88 g
––– omega 30,09 g
Vláknina2,30 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,74 g
Sacharidy100,54 g
– cukry8,90 g
––– laktóza4,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 400 g filetů z candáta s kůží Candát filet
citrónové koření na rybu (citron, sůl, pepř) Pepř černý
120 g 120 g rýže Arborio Rýže bílá 120 g
0,5 kostky 0,5 kostky kuřecího bujónu Mammita Bujón kuřecí BIO 5 g
citrónové koření na rybu (citron, sůl, pepř) Pepř černý
kůra z ½ citrónu Citrón čerstvý
50 g 50 g sýra Ring tavený sýr light Sýr tavený 50 g
50 g 50 g Eidamu 20% Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
bylinky na ozdobu (petrželová nať, pažitka) Petržel nať čerstvá
kolečka kolečka citrónu na servírování Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.