Nutriční hodnoty (Láčenky a kvašáky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 087 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,28 g |
Tuky | 4,01 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 1,10 g |
–– mononenasycené | 0,61 g |
–– polynenasycené | 0,49 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 42,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,21 g |
Sůl | 16,10 g |
Sacharidy | 153,80 g |
– cukry | 133,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5-1,7 kg 1,5-1,7 kg okurek nakládaček | Okurka polní zavařená | 1600.000023841858 g |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
kuličky kuličky pepře | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
kopr (alespoň dva svazky, květ) | Kopr nať čerstvý | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
listy vinné révy (nebo bobkový list) | Réva vinná list čerstvý | |
1 1 křen (nemusí být) | Křen čerstvý | 100 g |
1 1 mrkev (nemusí být) | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 lžička 1 lžička hořčičného semínka (nemusí být) | Hořčice žlutá semena | 5 g |