Nutriční hodnoty (Bramborový salát s avokádovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 067 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,66 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 9,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 51,90 g |
– cukry | 5,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g salátových brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
1 1 menší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |