Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s avokádovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 067 kJ /
255 kcal
Bílkoviny6,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,66 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,03 g
Vláknina9,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy51,90 g
– cukry5,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g salátových brambor Brambor zimní 300 g
1 1 zralé avokádo Avokádo čerstvé
1 1 menší salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.