Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 060 kJ / 5 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,50 g |
Tuky | 186,09 g |
– nasycené | 49,27 g |
– nenasycené | 126,73 g |
–– mononenasycené | 83,73 g |
–– polynenasycené | 43,00 g |
––– omega 3 | 3,37 g |
Vláknina | 41,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 778 mg |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 723,30 g |
– cukry | 367,83 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
cca 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
rozinky | Rozinky | |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 dl 4 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |