Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 060 kJ /
5 033 kcal
Bílkoviny95,86 g
– z toho živočišné bílkoviny34,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,50 g
Tuky186,09 g
– nasycené49,27 g
– nenasycené126,73 g
–– mononenasycené83,73 g
–– polynenasycené43,00 g
––– omega 33,37 g
Vláknina41,00 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 778 mg
Sůl1,99 g
Sacharidy723,30 g
– cukry367,83 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
cca 1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
skořice Skořice ceylonská
rozinky Rozinky
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 dl 4 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.