Nutriční hodnoty (Vepřové karbanátky po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 288 kJ / 1 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,62 g |
Tuky | 67,33 g |
– nasycené | 21,22 g |
– nenasycené | 34,43 g |
–– mononenasycené | 29,89 g |
–– polynenasycené | 4,54 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 4,18 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 41,64 g |
– cukry | 6,39 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení amerických brambor | Brambor zimní | |
50 g 50 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 50 g |
500 g 500 g vepřového mletého masa | Vepřová plec | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
50 g 50 g strouhaného parmazánu | Parmezán | 50 g |
pepř, sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |