Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové karbanátky po italsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 288 kJ /
1 264 kcal
Bílkoviny121,12 g
– z toho živočišné bílkoviny114,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,62 g
Tuky67,33 g
– nasycené21,22 g
– nenasycené34,43 g
–– mononenasycené29,89 g
–– polynenasycené4,54 g
––– omega 30,27 g
Vláknina4,18 g
Cholesterol 355 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,50 g
Sacharidy41,64 g
– cukry6,39 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení amerických brambor Brambor zimní
50 g 50 g strouhanky Strouhanka pšeničná 50 g
500 g 500 g vepřového mletého masa Vepřová plec 500 g
2 lžíce 2 lžíce petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
50 g 50 g strouhaného parmazánu Parmezán 50 g
pepř, sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.