Nutriční hodnoty (Kuře na sádle s povidlovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 565 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,19 g |
Tuky | 0,39 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,26 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 7,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,20 g |
– cukry | 18,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
vrchovatá lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2 2 malé krajíčky chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
velká sklenice velká sklenice červeného sterilovaného zelí (možno i kysané) | Zelí červené sterilované | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce povidel | Povidla | 34.5 g |
kousek kousek sádla nebo olej | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet podle chuti | Ocet lihový |