Nutriční hodnoty (Rajčatový džem k vyzrálým sýrům)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 148 kJ / 1 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,47 g |
Tuky | 2,37 g |
– nasycené | 0,49 g |
– nenasycené | 1,29 g |
–– mononenasycené | 0,39 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 463,73 g |
– cukry | 450,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg čerstvých zralých rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
400 g 400 g cukru krystal | Cukr bílý | 400 g |
šťáva z 1 limetky | Šťáva z limetky | |
1 lžička 1 lžička nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |