Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře v páře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 764 kJ /
422 kcal
Bílkoviny68,20 g
– z toho živočišné bílkoviny66,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,20 g
Tuky12,40 g
– nasycené4,02 g
– nenasycené7,70 g
–– mononenasycené5,74 g
–– polynenasycené1,96 g
––– omega 30,15 g
Vláknina2,60 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 264 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy8,00 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích stehenních řízků bez kůže Kuřecí stehenní řízky 300 g
0,5 kostičky 0,5 kostičky kuřecího bujónu Mammita nebo lžička podravky Bujón kuřecí BIO
100 g 100 g pórku Pórek čerstvý 100 g
sůl, kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.