Nutriční hodnoty (Kuře v páře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 764 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
Tuky | 12,40 g |
– nasycené | 4,02 g |
– nenasycené | 7,70 g |
–– mononenasycené | 5,74 g |
–– polynenasycené | 1,96 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích stehenních řízků bez kůže | Kuřecí stehenní řízky | 300 g |
0,5 kostičky 0,5 kostičky kuřecího bujónu Mammita nebo lžička podravky | Bujón kuřecí BIO | |
100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
sůl, kmín | Kmín |