Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štědrovečerní kapr Karla Gotta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 997 kJ /
2 867 kcal
Bílkoviny26,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,24 g
Tuky251,68 g
– nasycené22,20 g
– nenasycené206,49 g
–– mononenasycené85,30 g
–– polynenasycené121,19 g
––– omega 318,30 g
Vláknina28,74 g
Cholesterol 117 mg
Sodík 753 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy111,15 g
– cukry77,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kapr (1,3-1,4 kg) Kapr
120 g 120 g sušených švestek Švestky sušené 120 g
120 g 120 g ořechů Vlašské ořechy 120 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g oleje Olej řepkový 100 ml
mletý černý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
90 g 90 g majonézy Majonéza 90 g
90 g 90 g jablečného kompotu Jablko zavařené 90 g
cukr Cukr bílý
kari koření Kari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.