Nutriční hodnoty (Štědrovečerní kapr Karla Gotta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 997 kJ / 2 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,24 g |
Tuky | 251,68 g |
– nasycené | 22,20 g |
– nenasycené | 206,49 g |
–– mononenasycené | 85,30 g |
–– polynenasycené | 121,19 g |
––– omega 3 | 18,30 g |
Vláknina | 28,74 g |
Cholesterol | 117 mg |
Sodík | 753 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 111,15 g |
– cukry | 77,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kapr (1,3-1,4 kg) | Kapr | |
120 g 120 g sušených švestek | Švestky sušené | 120 g |
120 g 120 g ořechů | Vlašské ořechy | 120 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g oleje | Olej řepkový | 100 ml |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
90 g 90 g majonézy | Majonéza | 90 g |
90 g 90 g jablečného kompotu | Jablko zavařené | 90 g |
cukr | Cukr bílý | |
kari koření | Kari |