Nutriční hodnoty (Vanilkovo-jablečný dort bez pečení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 5 732 kJ / 1 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 7,23 g |
– nasycené | 2,47 g |
– nenasycené | 3,17 g |
–– mononenasycené | 0,27 g |
–– polynenasycené | 2,90 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 53,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 291,30 g |
– cukry | 189,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
5 -6 5 -6 PL krupicového cukru | Cukr bílý | |
3 PL 3 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
100 g 100 g vanilkového pudinku | Puding v prášku | 100 g |
400 ml 400 ml studené vody | Voda | 400 ml |
1 sáček 1 sáček dětských piškotů | Piškoty | |
trošku trošku skořice | Skořice ceylonská |