Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vanilkovo-jablečný dort bez pečení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie5 732 kJ /
1 370 kcal
Bílkoviny8,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,40 g
Tuky7,23 g
– nasycené2,47 g
– nenasycené3,17 g
–– mononenasycené0,27 g
–– polynenasycené2,90 g
––– omega 30,53 g
Vláknina53,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy291,30 g
– cukry189,37 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg jablek Jablko čerstvé 2000 g
5 -6 5 -6 PL krupicového cukru Cukr bílý
3 PL 3 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
100 g 100 g vanilkového pudinku Puding v prášku 100 g
400 ml 400 ml studené vody Voda 400 ml
1 sáček 1 sáček dětských piškotů Piškoty
trošku trošku skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.