Nutriční hodnoty (Katův šleh podle Florentýny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 171 kJ / 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 41,77 g |
– nasycené | 10,74 g |
– nenasycené | 19,90 g |
–– mononenasycené | 15,51 g |
–– polynenasycené | 4,39 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 14,00 g |
– cukry | 11,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové libové krkovice | Vepřová krkovice | 400 g |
1 1 plná lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
3 3 střední sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 konzerva 1 konzerva sterilovaných rajčat ( měla jsem cherry) | Rajče červené sterilované | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru krupice | Cukr bílý | 7.5 g |
2 lžičky 2 lžičky octa | Ocet lihový | 10 ml |
1 1 sůl | Sůl mořská | |
chilli nebo feferonka dle chuti | Chilli paprička sušená |