Nutriční hodnoty (Rybí salát z cejnů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 463 kJ / 2 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,48 g |
Tuky | 200,08 g |
– nasycené | 25,03 g |
– nenasycené | 157,53 g |
–– mononenasycené | 45,01 g |
–– polynenasycené | 112,51 g |
––– omega 3 | 2,50 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 5,21 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 109,36 g |
– cukry | 102,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 cejni | Cejn | |
2,5 dl 2,5 dl vody | Voda | 250 ml |
2,5 dl 2,5 dl octa | Ocet lihový | 250 ml |
1 dl 1 dl krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
celý pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
cibule | Cibule čerstvá | |
250 g 250 g majolky | Majonéza | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
1/2 skleničky 1/2 skleničky zeleniny do bramborového salátu Karlova koruna |