Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné palačinky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 654 kJ /
1 829 kcal
Bílkoviny80,44 g
– z toho živočišné bílkoviny44,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,70 g
Tuky37,97 g
– nasycené12,50 g
– nenasycené16,98 g
–– mononenasycené11,24 g
–– polynenasycené5,74 g
––– omega 30,52 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 810 mg
Sodík 931 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy283,05 g
– cukry74,95 g
––– laktóza26,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
500-600 ml 500-600 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 550 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 špetka 1 špetka kypřicího prášku Kypřící prášek
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
olej na smažení Olej řepkový
skořicový cukr (dle chuti) Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.