Nutriční hodnoty (Játra na cibulce s kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 093 kJ / 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 16,37 g |
– nasycené | 2,58 g |
– nenasycené | 6,84 g |
–– mononenasycené | 4,23 g |
–– polynenasycené | 2,61 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 588 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 29,70 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 kávové lžičky kari | Kari | |
1/2 1/2 kávové lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | |
1/2 1/2 kávové lžičky mletého černého pepře | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |