Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra na cibulce s kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 093 kJ /
739 kcal
Bílkoviny117,38 g
– z toho živočišné bílkoviny116,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky16,37 g
– nasycené2,58 g
– nenasycené6,84 g
–– mononenasycené4,23 g
–– polynenasycené2,61 g
––– omega 30,12 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,85 g
Sodík 588 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy29,70 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřových jater Játra vepřová 600 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 kávové lžičky kari Kari
1/2 1/2 kávové lžičky sušeného česneku Česnek sušený
1/2 1/2 kávové lžičky mletého černého pepře Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.