Nutriční hodnoty (Trhané uzené v pepřové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 979 kJ / 712 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,93 g |
Tuky | 28,37 g |
– nasycené | 11,91 g |
– nenasycené | 12,31 g |
–– mononenasycené | 10,31 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 13,25 g |
Cholesterol | 224 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 44,55 g |
– cukry | 27,70 g |
––– laktóza | 4,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250-300 g 250-300 g uvařeného uzeného masa (třeba obraná žebra) | Vepřová plec uzená | 275 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 ml 250 ml rajčatový protlak ( (passata di pomodorro) | Protlak rajčatový | 250 g |
100-150 ml 100-150 ml smetany 31% | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
lžíce lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | |
lžíce lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 7.5 g |
lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
lžička lžička sušeného česneku (rovná) | Česnek sušený | |
2-3 lžičky 2-3 lžičky nakládaného zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 12.5 g |
čerstvě mletý barevný pepř | Pepř barevný | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |