Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trhané uzené v pepřové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 979 kJ /
712 kcal
Bílkoviny64,16 g
– z toho živočišné bílkoviny58,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,93 g
Tuky28,37 g
– nasycené11,91 g
– nenasycené12,31 g
–– mononenasycené10,31 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,33 g
Vláknina13,25 g
Cholesterol 224 mg
Sodík 2,88 g
Sůl6,60 g
Sacharidy44,55 g
– cukry27,70 g
––– laktóza4,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250-300 g 250-300 g uvařeného uzeného masa (třeba obraná žebra) Vepřová plec uzená 275 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
250 ml 250 ml rajčatový protlak ( (passata di pomodorro) Protlak rajčatový 250 g
100-150 ml 100-150 ml smetany 31% Smetana kravská sladká 12% 125 ml
lžíce lžíce hnědého cukru Cukr třtinový
lžíce lžíce worcesteru Worcestrová omáčka
1-2 lžičky 1-2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 7.5 g
lžička lžička mleté papriky Paprika červená sušená
lžička lžička sušeného česneku (rovná) Česnek sušený
2-3 lžičky 2-3 lžičky nakládaného zeleného pepře Pepř zelený sterilovaný 12.5 g
čerstvě mletý barevný pepř Pepř barevný
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.