Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jihočeská povidla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie48 594 kJ /
11 615 kcal
Bílkoviny29,73 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,73 g
Tuky15,93 g
– nasycené3,90 g
– nenasycené8,07 g
–– mononenasycené0,97 g
–– polynenasycené7,10 g
––– omega 31,80 g
Vláknina162,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2 695,83 g
– cukry2 572,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg jablek Jablko čerstvé 2000 g
2 kg 2 kg švestek Švestky čerstvé 2000 g
2 kg 2 kg hrušek Hruška čerstvá 2000 g
2 kg 2 kg cukru krupice Cukr bílý 2000 g
100 ml 100 ml vinného octa Ocet vinný bílý 100 ml
100 ml 100 ml rumu Rum 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.