Nutriční hodnoty (Jihočeská povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 48 594 kJ / 11 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,73 g |
Tuky | 15,93 g |
– nasycené | 3,90 g |
– nenasycené | 8,07 g |
–– mononenasycené | 0,97 g |
–– polynenasycené | 7,10 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 162,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2 695,83 g |
– cukry | 2 572,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
2 kg 2 kg švestek | Švestky čerstvé | 2000 g |
2 kg 2 kg hrušek | Hruška čerstvá | 2000 g |
2 kg 2 kg cukru krupice | Cukr bílý | 2000 g |
100 ml 100 ml vinného octa | Ocet vinný bílý | 100 ml |
100 ml 100 ml rumu | Rum | 100 ml |