Nutriční hodnoty (Řízky a brambory, se sýrem a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 768 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,20 g |
Tuky | 38,90 g |
– nasycené | 22,65 g |
– nenasycené | 14,70 g |
–– mononenasycené | 12,56 g |
–– polynenasycené | 2,14 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 106,25 g |
– cukry | 26,35 g |
––– laktóza | 16,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 500 g |
cca 300 g 300 g brokolice | Brokolice čerstvá | 300 g |
3 3 silnější řízky (vepřové, drůbeží...) | Kuře prso | |
cca 250 g 250 g sýru Niva, Hermelínu, čedaru... | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové |