Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batáty zapečené se špenátem a ricottou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 443 kJ /
1 540 kcal
Bílkoviny78,99 g
– z toho živočišné bílkoviny53,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,63 g
Tuky52,68 g
– nasycené26,82 g
– nenasycené18,12 g
–– mononenasycené14,60 g
–– polynenasycené3,52 g
––– omega 31,12 g
Vláknina37,81 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 932 mg
Sůl2,72 g
Sacharidy171,51 g
– cukry37,17 g
––– laktóza13,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
500 g 500 g špenátu Špenát čerstvý 500 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
400 g 400 g ricotty Ricotta 400 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky muškátového květu Muškát květ sušený 1.25 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
650-750 g 650-750 g oloupaných batátů Batáty neloupané 700 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.