Nutriční hodnoty (Batáty zapečené se špenátem a ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 443 kJ / 1 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,63 g |
Tuky | 52,68 g |
– nasycené | 26,82 g |
– nenasycené | 18,12 g |
–– mononenasycené | 14,60 g |
–– polynenasycené | 3,52 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 37,81 g |
Cholesterol | 718 mg |
Sodík | 932 mg |
Sůl | 2,72 g |
Sacharidy | 171,51 g |
– cukry | 37,17 g |
––– laktóza | 13,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
500 g 500 g špenátu | Špenát čerstvý | 500 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
400 g 400 g ricotty | Ricotta | 400 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky muškátového květu | Muškát květ sušený | 1.25 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
650-750 g 650-750 g oloupaných batátů | Batáty neloupané | 700 g |