Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní salát Tbilisi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 680 kJ /
2 075 kcal
Bílkoviny138,72 g
– z toho živočišné bílkoviny55,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny82,97 g
Tuky72,05 g
– nasycené9,73 g
– nenasycené56,84 g
–– mononenasycené27,19 g
–– polynenasycené29,64 g
––– omega 35,45 g
Vláknina152,99 g
Cholesterol 118 mg
Sodík 148 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy143,47 g
– cukry31,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g předem vařeného hovězího masa Hovězí kýta 250 g
410 g 410 g konzerva červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované 410 g
1 1 střední červená cibule (nepoužívat jinou) Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 kapie nebo červená paprika Paprika červená čerstvá 250 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
50 g 50 g jader vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
hrst hrst čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé
2 lžíce 2 lžíce octa (vinný, jablečný nebo rýžový) Ocet lihový 30 ml
půl lžičky lžičky koření chmeli-suneli Pepř černý
pepř černý čerstvě mletý Pepř černý
30 ml 30 ml olivového oleje Olej olivový 30 ml
sůl dle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.