Nutriční hodnoty (Domácí bramborové noky s anglickou slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 439 kJ / 2 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,96 g |
Tuky | 117,52 g |
– nasycené | 53,14 g |
– nenasycené | 58,00 g |
–– mononenasycené | 48,56 g |
–– polynenasycené | 9,45 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 25,40 g |
Cholesterol | 556 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,04 g |
Sacharidy | 240,77 g |
– cukry | 17,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor vařených | Brambor zimní | 500 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
120 g 120 g anglické slaniny (i více) | Anglická slanina | 120 g |
petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |