Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štrúdl s máslovou dýní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 649 kJ /
2 306 kcal
Bílkoviny72,52 g
– z toho živočišné bílkoviny20,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,75 g
Tuky26,44 g
– nasycené6,97 g
– nenasycené13,12 g
–– mononenasycené7,16 g
–– polynenasycené5,96 g
––– omega 30,52 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 527 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy437,81 g
– cukry127,41 g
––– laktóza4,91 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 450 g
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 30 ml
10 lžic 10 lžic studené vody Voda 180 ml
1 1 menší máslová dýně Dýně máslová čerstvá
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
celá skořice Skořice ceylonská
hrst hrst rozinek Rozinky
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 vejce na potírání Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.