Nutriční hodnoty (Štrúdl s máslovou dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 649 kJ / 2 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,75 g |
Tuky | 26,44 g |
– nasycené | 6,97 g |
– nenasycené | 13,12 g |
–– mononenasycené | 7,16 g |
–– polynenasycené | 5,96 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 437,81 g |
– cukry | 127,41 g |
––– laktóza | 4,91 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
10 lžic 10 lžic studené vody | Voda | 180 ml |
1 1 menší máslová dýně | Dýně máslová čerstvá | |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
celá skořice | Skořice ceylonská | |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 1 vejce na potírání | Vejce slepičí | 70 g |